Een nieuwe iPhone kopen? Verkoop eerst je oude iPhone

We herkennen de volgende situatie allemaal wel: je koopt een nieuwe iPhone omdat je oude toestel niet meer goed functioneert of omdat je de nieuwste iPhone aan wil schaffen. Jouw oude iPhone belandt vervolgens in een overvolle lade met allemaal oude toestellen, die je eigenlijk nooit meer gebruikt en hier al enkele jaren liggen. Eigenlijk kan je het geld van deze toestellen goed gebruiken, maar je weet niet hoe je de oude toestellen moet verkopen. Want wie is er nu nog op zoek naar een iPhone die twee jaar lang intensief gebruikt is? Je sluit de la weer en de oude iPhones blijven liggen.

Iphone verkopen

Je bent niet de enige die denkt dat oude toestellen lastig zijn om te verkopen. Veel mensen laten hun oude toestellen jaren in de lade liggen, omdat zij van mening zijn dat niemand deze oude toestellen meer over wil kopen. Dit is echter absoluut niet waar. Je kunt jouw oude toestellen namelijk gemakkelijk verkopen op iPhoneverkopen.net, waar je direct een aantrekkelijk aanbod krijgt voor jouw oude toestellen. Zo kun je wel tientallen euro’s terugkrijgen voor een toestel dat anders jarenlang in een donkere la zou verdwijnen, zonder dat je hier nog naar om zou kijken.

Het geld dat je verdient met jouw oude toestel, kun je vervolgens gebruiken om een nieuwe iPhone te kopen. Zo recycle je niet alleen je oude toestellen, maar kun je ook direct een nieuwe iPhone kopen van het geld dat je verdiend hebt met het verkopen van jouw oude toestellen.