De MasterChef van Down Under

De MasterChef van Down Under

MasterChef Australia – Iedereen is er sinds de start van de TV serie gek op: MasterChef Australia.

Er is inmiddels een bijzondere website over MasterChef Australia. Hier zijn details te vinden over de kandidaten, de presentatoren en informatie over de recepten.

De MasterChef Australia behoort tot de populairste van de MasterChefs. MasterChef Australia is favoriet. Ook in Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de televisieserie uit Australie dan uit de Verenigde Staten. De belangrijkste reden voor dehoge mate van populairiteit is dat het in de Australische de serie erg relaxt toegaat. In series uit andere landen zijn de juryleden nogal eens onredelijk en onnodig arrogant en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie gaat het echt om de kandidaten. Het is veel meer relax en positiever. Veel leuker .

Heb je weleens een MasterChef Australia gemist? Het is vaak vervelend om een aflevering te missen. Maar niet getreurd. De meeste afleveringen zijn online terug te kijkenvia Internet. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe je een uitzending kan terugkijken.

15 jaar geleden begon het als een wedstrijd op TV in Engeland. Inmiddels heeft het de wereld veroverd, inclusief Australie. Het geweldige programma dat altijd geweldig is om echt voor te gaan zitten. Waarom is de show zo geweldig? Daar zijn diverse redenen voor aan te wijzen: De gasten zijn geweldig.

MasterChef Australia bestaat al enige jaren – en is nog steeds populair. Op de Nederlandse website van MasterChef Australia staat onder andere informatie over de jaren 2013 en 2014. Maar een nieuwe serie voor 2015 staat al in de agenda. Dat betekent meer kijkplezier en meer heerlijke recepten van Down Under. MasterChef – We love it! Ook gek op de serie?