Online oorbellen

Online oorbellen

Een internet website die helemaal gaat over oorbellen. Vrijwel alle vrouwen draagt ze wel; en ze worden tegenwoordig ook weer veel gedragen door jonge mannen. Oorbellen zijn er in vele soorten, maten en prijzen.

Zowel vrouwen als mannen dragen tegenwoordig oorbellen. Mannen kiezen vaak voor knopjes of ringetjes, terwijl vrouwen vaker hangers of oorstekers kiezen. Vrouwen en mannen kiezen het vaakst voor zilveren of gouden oorbellen.

De kosten van oorbellen zijn afhankelijk van het materiaal waarvan de sieraden zijn gemaakt. Een oorbel van witgoud is vele malen duurden dan van zilver. Ook worden oorbellen soms gemaakt met diamanten. Worden de oorbellen niet van edelmetaal gemaakt, dan loop je het risico onstekingen.

Om een oorbel te kunnen dragen, heeft iemand gaatjes nodig in zijn oren. Het gaatjes schieten gebeurt bij de meeste mensen al op jonge leeftijd. Kort nadat dit is gebeurd kan iemand al oorbellen dragen. Het is tegenwoordig niet meer nodig om de oorknopjes 6 weken te laten zitten. Bij de oude wijze van gaatjes schieten was het nodig om gedurende een aantal weken zogenaamde \”zweerknopjes\” in de oren te hebben.

Oorbellen online kopen geeft diverse voordelen ten opzichte van oorbellen kopen in de winkel. Een groot voordeel is de grote beschikbare collectie sieraden online. Het is veel eenvoudiger in diverse online collecties oorbellen zoeken, dan verschillende juweliers af te lopen. Vaak zijn oorbellen online ook goedkoper, omdat de kosten van een winkelpand niet verrekend hoeven worden in de kosten van de oorbellen. Een nadeel van online kopen is dat je de oorbellen niet direct in je oren kunt zien.

Op internet vind je o.a. oorbellen via oorbellen online. Een divers assortiment van oorbellen is op meerdere wijzen doorzoekbaar. Het geeft een uitgebreid overzicht van diverse juweliers op een rij. De prijzen en informatie over de oorbellen staan erbij. Blader zelf door de collectie of er een geschikt set oorbellen voor jezelf aanwezig is. Op de site is ook meer info te vinden over allerlei soorten oorbellen, voor als je hier meer of wilt weten.