Welke jurk draagt Maxima

Welke jurk draagt Maxima

Als er iemand tegenwoordig in de aandacht staat wat betreft kleding en fashion, dan is het wel koningin Maxima.

De trouwjurk van Maxima was het onderwerp van gesprek op de trouwdag van het koningsechtpaar, toen zij trouwden op 2 februari 2002. Haar trouwjurk was ontworpen door het modehuis Valentino – en stond haar prachtig. De jurk was een echte droomjurk. Ook de lange sleep aan de jurk was indrukwekkend.

Maxima zal er altijd top uitzien, bij elke gelegenheid. De outfit van koningin Maxima wordt opgemerkt. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen het hebben over de jurk van Maxima. Wat heeft ze vandaag weer aan? De jurken zijn altijd elegant en stijlvol.

Bij een evenement als Prinsjesdag zijn altijd alle ogen gericht op Maxima: wat draagt zij vandaag? Uiteraard wordt ook gekeken naar de outfit van de koning, maar de jurk van Maxima springt het meest in het oog.

Bij de inauguratie op 30 april 2013 van Willem-Alexander als koning had iedereen het over de jurken van Maxima. Ze droeg er verschillende gedurende de dag. Prinses Maxima werd die dag koningin, en de jurken waren dan ook met recht uitermate koninklijk. Twee van de elegante jurken werden ontworpen door Jan Taminiau – een Noord-Brabantse modeontwerper, geboren en getogen in Goirle.

Oog voor mode en stijlvolle kleding had zij al veel langer dan dat zij koningin was. Maar tegenwoordig is het een nog belangrijk onderdeel van haar verschijning. En dat merk je aan de keuzes die zij maakt. Maxima heeft zoveel oog voor fashion en mode, dat er aparte websites voor zijn opgesteld om haar kleding te beschrijven. iedere keer is de jurk van Maxima eigenlijk gelijk al beroemd. We kijken met spanning uit naar het volgende gebeurtenis waar zij zich weer toont in een van haar mooiste jurken.